"Konsolcuların Skyrim'i PC'de Görmesini İsterdim"

13.06.2012 20:41 Samet Konuksal


     Steam'in sunduğu Workshop sistemiyle birlikte daha düzenli, daha işlevsel hale gelen PC'deki modlama sistemi, multiplatform oyunları PC'de oynamak için büyük bir neden arz ediyor. The Elder Scrolls V: Skyrim'in baş yapımcısı Todd Howard da, konsollara mod sisteminin gelmesini istiyor.
 
     Kotaku'ya konuşan Howard, "Eğer video oyunları dünyasının yöneticisi ben olsaydım konsollarla PC'leri dengelemeye çalışırdım, Skyrim'in konsol oyuncularının PC'deki modlarını görmesini dilerdim." sözlerini söyledi.

     Röportajında Todd Howard, mod sisteminin kendilerini her yönden kazançlı çıkardığını belirterek, yapımcı kadrosuna bile katkıda bulunduğunu ekledi. Howard'ın verdiği örneğe göre Bethesda, Morrowind'in başarılı modlarından birisinin yapımcısına teklif götürmüş ve ardından bu yapımcıyı firma kadrosuna dahil etmişler.
 
     Böylelikle anlaşmanın ardından Morrowind'in savaş sistemiyle ilgili mod yapan bu yapımcı, Skyrim'deki yapay zekanın savaş bölümlerini programlamış. Görünüşe göre Bethesda ekibi oyunlarına yapılan modları detaylı bir şekilde takip ediyor. Kim bilir, aramızda mod yapımcısı varsa belki da şans onların ayağına da gelebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 15 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler