Last Guardian Yöneticisi Ayrıldı

The Last Guardian'ın yapımı nasıl gidiyor? Ya da gidiyor mu?
07.12.2011 16:31 Gökhan Yılmaz

 
     The Last Guardian ekibinin yöneticilerinden biri olan Yoshifusa Hayama, PlayStation 3'ün en çok beklenen oyunlarından birini bırakarak Facebook oyunu yapmaya katıldı.
 
     Yapımcı, Sony'yi dört yılın ardından bırakarak Bossa Studios'a kreatif direktör olarak katılmayı tercih etti. Yapımcı bir de şu sözleri sarf etti:
 
      "Oyunculuğun geleceği kesinlikle online platformlarda yatıyor ve Flash 11'in bunda büyük katkısı var. Bir sosyal oyunun büyük konsol yapımları gibi etkileyici görünmemesi için hiç bir neden yok. Yeni stüdyomuzda Facebook'a bir dünya oyun yapacağız ve çeşitli 3D öğeler içerecekler. Her türlü oyuncuya ve yaşa hitap edeceğiz."
 
     Geçtiğimiz günlerde de Team Ico'nun başı olan Fumito Ueda'nın bırakacağı söylenmiş, yapımcının sonradan freelance olacak çalışmaya devam edeceği açıklanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler