League of Legends LPL 2021 Yaz Mevsimi Finalleri Tamamlandı!

05.09.2021 15:29 Hamit Can Sayılgan

 
    League of Legends Çin Şampiyonluk Ligi, LPL 2021 Yaz Mevsimi finalleri tamamlandı. LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde Edward Gaming, rakibi FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu.
 
     9 haftalık lig mücadelesinin ardından lig aşamasını 12 galibiyet 4 mağlubiyet ile 2. sırada tamamlayan Edward Gaming, LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde doğrudan yarı final etabında yer aldı. Yarı finallerde Team WE'ye karşı 3-2 yenilginin ardından alt tura düştü. Burada LNG Esports'a karşı oynadığı karşılaşmanın ardından 3-1 galibiyet elde etti ve FunPlus Phoenix'e 3-0 mağlup olan Team WE ile yeniden eşleşti. Rövanş niteliğinde olan bu karşılaşmanın sonucunda Edward Gaming, rakibi Team WE'yi 3-0 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
 
     Edward Gaming, büyük finali Çin liginin en güçlü rakibi olan FunPlus Phoenix'e karşı oynadı. 5 maçlık seri formatında oynan karşılaşma sonucunda; Edward Gaming, FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu ve 2021 Dünya Şampiyonası'na adını yazdırdı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler