Left 4 Dead Yapımcısının Yeni Oyunundan Detaylar

30.03.2012 20:24 Samet Konuksal


     Left 4 Dead ile birlikte dikkatleri üzerine çeken Turtle Rock, daha sonrasında Valve ile yollarını ayırmıştı. THQ çatısı altında giren stüdyonun uzun süredir üstünde çalıştığı yapımdan detaylar gelmeye başladı.
 
     Henüz resmi duyuru gelmese de ilk detaylar Twitter üzerinden geldi. THQ'dan Jeremy Greiner'ın yayınladığı bilgilere göre oyun senaryo modunu da içerecek. Ekibin bir önceki yapımı Left 4 Dead multiplayer odaklıydı. Ardından ise Danny Bilson, oyunun isminin "Wild" olacağını ve Cry Engine 3 ile inşa edileceğini de açıkladı.
 
     2011'in ortasından beri Turtle Rock'un üstünde çalıştığı Wild'ın resmi duyurusu hâla gelmedi. Ancak buna rağmen THQ üst kıdemlilerinden Wild ile ilgili övgüler fazlasıyla duymuştuk.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler