LittleBigPlanet 3'ün İnceleme Skorları Yayınlandı

LBP 3'de Sackboy yanına 3 yeni karakter daha katarak macerasını sürdürüyor.
18.11.2014 13:24 Talha Aynacı

 
     Media Molecule tarafından PlayStation markasına kazandırılan eğlenceli platform oyunu LittleBigPlanet bu sene hem PlayStation 3 hem de PlayStation 4'de çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Peki bu kez Sumo Digital tarafından geliştirilen oyun, serinin esas yapımcıları olmadan neler sunmuş? Belki bu inceleme rakamları ve yorumlar size yardımcı olabilir:
 
GamesRadar: 4/5 - LBP 3, Adventure modundaki seyrek içeriğiyle hayal kırıklığına uğratıyor ancak ellerinize olağanüstü miktarda tasarım aracı veriyor ve geliştirici olmanızı sağlıyor.
 
Joystiq: 4.5/5 - Sumo Digitajl'in 4-5 saat süren kısa macerası hiç olmadığı kadar canlı ve davetkar.
 
GameSpot: 7/10 - Yenilikçi oynanış hikaye modunda son derece sınırlı olsa da Craftworld'de kendi imzanızı atabileceğiniz karşı konulamaz bir dünya sizi bekliyor.
 
Polygon: 7/10 -  Büyük fikirlere sahip olan LBP3 tam olarak bu fikirlerin hakkını veremiyor. Fedakar oyuncular ilerleyen aylarda harika bölümler tasarlayarak LBP 4 için yapımcılara yeni fikirler sunabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet 3 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Dk önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 16 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler