Lords of the Fallen Senaryo Odaklı Bir RPG Değil

05.01.2014 09:40 Alkan Adakaner


    Bir RPG oyununun en önemli yanı genel olarak senaryosu gösterilir. Zaten önemli RPG oyunlarının büyük bir bölümünün oldukça kaliteli bir senaryoya sahip olduğunu görürüz. Demon's Souls ve Dark Souls gibi aksiyon-rpg oyunlarında ise senaryo'dan çok oynanabilirlik önplana çıkmıştı.
 
     The Witcher serisinden tanıdığımız Tomasz Gop'un yeni oyunu Lords of Fallen'da da senaryo değil, oynanabilirlik önplanda olacakmış. Zaten geliştiriciler Dark Souls'tan çok etkilendiklerini daha önce açıklamışlardı.
 
     Gop'un açıklamalarına göre oyunda LORDS olarak anılan karakterlerin derin bir öyküsü var, ama hikayedeki seçimler veya diyalogların oyunun dünyasına çok büyük etkisinin olması beklenmemeli. Senaryo tarafından sürüklenen bir karakteri yöneteceğimizi söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler