Lords of the Fallen için Dev Güncelleme: 80'den Fazla Geliştirme

15.01.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Hexworks ekibi tarafından oyunculara sunulan Souls-like oyunu Lords of the Fallen için yeni bir güncelleme yayınlandı. Dev bir güncelleme olarak karşımıza çıkan bu yamada 80'den fazla geliştirme oyuna dahil edildi.
 
Lords of the Fallen desteklenmeye ve güncelleme almaya devam ediyor 
 
 
 
Geliştirici ekipler genel olarak oyunun çıkışından sonra belli bir dönem oyunlarına destek veriyor ve bu sayede oyunculara daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Lords of the Fallen için de aynı durum geçerli. 1.1.430 yaması ile beraber karşımıza çıkan yeni güncelleme bir dizi savaş sorunu ortadan kaldırıyor ve büyük problemler tamamen çözülüyor. Oyunda artık karakteriniz duvarlardan geçemiyor ve belli bir noktada sıkışıp kalmıyor.
 
Birçok sorunu ortadan kaldıran güncelleme aynı zamanda oyundaki karakterleri ve düşmanları da iyileştiriyor. Bu sayede daha sağlam bir aksiyon içine dahil olabiliyor ve oyunun performansı da bu kapsamda artıyor. Bunun dışında birkaç takılma ve kilitlenme sorunu da tamamen ortadan kaldırılıyor.
 
Güncelleme bazı sorunları düzeltmekle kalmıyor aynı zamanda yapay zekayı da iyileştiriyor. Dolayısıyla daha zorlu ve iyi patron savaşları ile beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Tam yama notları için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler