Lords of the Fallen'dan Büyük Başarı: 10 Günde 1 Milyon Sattı!

24.10.2023 14:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını CI Games ve geliştiriciliğini Hexworks ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen, piyasaya sürüldüğü ilk 10 gün içinde bir milyondan fazla adet sattı. 10 gün içinde ulaşılan bu başarı gerçekten de ekipleri memnun etmiş durumda.
 
Başarı için ekipler açıklama yaptı
 
 
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski yaptığı basın açıklamasında oyunun başarısından şu şekilde bahsetti: "Lords of the Fallen, 20 yıllık geçmişimizde geliştirdiğimiz en iyi ve iddialı oyun oldu. Önümüzdeki yıllarda planladığımız yeni büyük çaplı oyun serimizin ilk bu oyun. Aksiyon rol yapma deneyimine yenilikçi yaklaşımımız ile 10 gün içinde bir milyon satış rakamına ulaştık. Bu başarı Hexworks ve CI Games'teki herkes için gurur verici." 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 13 Ekim'de piyasaya sürüldü. Çıkışından bu yana Hexworks oyunun performansını artıran ve elden geçirilmiş New Game Plus modunu yayınladı.
 
Dün itibarıyla PlayStation 5 ve Xbox Series arasında çapraz oyun da dahil olmak üzere yeni oyun içeriklerini sunan yeni bir güncelleme de yayınladı. Konsollar ve PC arasındaki çapraz oyun desteği ise 26 Ekim'de yayınlanacak bir başka güncellemenin parçası olarak oyunculara sunulacak.
 
Oyun fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler