Lords of the Fallen için Ücretsiz İçerik Haritası Açıklandı

08.11.2023 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks, rol yapma aksiyon oyunu Lords of the Fallen için yeni bir yol haritası yayınladı. Bu yol haritası içerisinde daha fazla kararlılık, performans optimizasyonları ve dengeleme iyileştirmelerini içeren güncellemeler yer alıyor. Aynı zamanda oyunculara birden fazla yeni görev, yeni büyüler ve daha fazlasını içeren ücretsiz içerikler geliyor.
 
Yeni ücretsiz içerikler oyuncuları bekliyor
 
 
 
2023 yılı sona ermeden önce birden fazla yeni görev içeriği oyunculara sunulmayı bekliyor ve bunun yanı sıra benzersiz zırh setleri ve silahların kilidini açabiliyorsunuz. 12 yeni büyünün, yeni bitirici saldırıların ve New Game + içeriğinin ekleneceği bu güncelleme dahilinde oyuncular memnun edilmek isteniyor. 
 
Daha fazla bilgi ve detay daha sonraki bir tarihte duyurulmayı bekliyor. Aynı zamanda yeni içeriklerin de ekleneceği belirtiliyor.

Lords of the Fallen şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler