MGS V'in Kutu Tasarımından Kojima Productions Logosu Çıkarıldı!

14.07.2015 12:48 Ersin Kılıç


     Hideo Kojima ile Konami arasında hem Silent Hills hem de MGS V ekseninde gelişen gerginlik devam ediyor. Kojima'nın firmadan ayrıldığı dönemlerde Silent Hills projesi iptal edilmiş daha sonra ise Konami MGS serisine beşinci oyundan itibaren kendilerinin devam edeceğini açıklamıştı. İsim hakları Konami'de olan serinin son oyunundan yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.
 
     NeoGaf'ta yayınlanan habere göre Konami oyunun geliştiricisi olan Kojima Productions logosunu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in final kutu tasarımından kaldırmış durumda. Eski kutu tasarımında Fox Engine ile birlikte yer alan Kojima logosu son tasarımında ise yer almıyor.
 
     Konami ve Kojima arasındaki gerginlik bir noktada anlaşılabilir. Firmalar anlaşamadıkları yapımcılar ile çalışmayabilir hatta isim hakları elinde bulunan serileri tabi ki devam ettirebilir. Bunun daha önce birçok örneğini gördük. Hatta bu durum Kojima için farklı projeler geliştirmenin kapısını da açabilir. Çünkü bu kadar önemli bir ismi açıkçası MGS serisi dışında da görmek istiyorum. Ama... Buraya kocaman bir ama gelecek çünkü zaten hali hazırda yapımcısı olduğu ve Konami'deki yapacağı son iş olan MGS V materyallerinden yapımcı firma adının çıkarılması ise kesinlikle kabul edilemez. Bu firma Konami çatısı altında olsa bile..
 
     1 Eylül'de çıkacak olan oyunun kutu tasarımında daha sonra değişiklik yapılır mı bilinmez ama NeoGaf kaynaklı habere göre son tasarım ve bir önceki tasarım aşağıdaki gibi.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler