Marvel'ın Yeni Dizisi Helstrom'dan Yeni Görseller Paylaşıldı

15.07.2020 10:50 Özgür Eroğlu

Geçtiğimiz yıl duyurulan Marvel evrenine ait olan Helstrom dizisinden görseller paylaşıldı.
 
Marvel Sinematik Evreni ile bağlantısı olmayan Helstrom dizisinin bu yılın sonbahar aylarında yayınlanması bekleniyor. Diğer Marvel dizileri gibi Disney+'ta değil, Hulu'da yayınlanacak.

Hellstrom, Marvel çizgi romanlarından tanınan Daimon ve Satana Helstrom'a odaklanan bir dizi olacak. Dizinin başrollerinde Tom Austen ve Sydney Lemmon bulunuyor.

Geriye kalan oyuncular ise şu şekilde Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, June Carryl, Ariana Guerra ve Alain Uy. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 15 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 28 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 30 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler