Marvel's Avengers Yeni Nesil Sürümü ve Hawkeye 18 Mart'ta Geliyor

16.02.2021 21:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix, Marvel's Avengers PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 18 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun yeni nesilde gelişmiş görseller ve kare hızı, gelişmiş yıkılabilirlik ve detaylar, hızlı yükleme süreleri ve daha fazlasını sunacak. PlayStation 5 versiyonu ayrıca her bir karakter için DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim özelliğini içerecek.

PlayStation 4 veya Xbox One'da satın almış kullanıcılar için yeni nesil sürüm ücretsiz.
 
Square Enix ayrıca oyunun çıkış sonrası ücretsiz indirilebilir içerik karakterlerinden ikincisini tanıttı.
 
18 Mart'ta Hawkeye oynanabilir karakteri ve beraberinde yeni hikaye, görevler, yetenekler, silahlar, düşmanlar ve daha fazlası oyuna eklenecek. 
 
Yeni Nesil Hikaye Fragmanı
 
 
Hawkeye Hikaye Fragmanı
 
 
Hawkeye Derinlemesine Bakış
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler