Mega-Man ve Pac-Man, SFxTekken'e (360) Gelmeyecek

16.07.2012 14:23 Levent Polater

 
    Daha önce Street Fighter X Tekken'in Playstation 3 sürümü için özel olarak yayınlanan Mega-Man ve Pac-Man'i hâlen Xbox 360 platformuna bekleyenlerdenseniz, üzgünüm ama size kötü haberi vermek zorundayım; Böyle bir şey asla gerçekleşmeyecek.
 
    Capcom ve Sony arasındaki bir anlaşma neticesinde belli bir süre boyunca Playstation 3'e özel olarak kalması üzerine anlaşılan bu karakterlerin daha sonra Xbox 360 diskinde de olduğu farkedilmiş, daha sonra DLC olarak satışa çıkacakları tahmin edilmişti. Tomonaya bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:
 
    "Her oyunda kullanılmayan bazı veriler vardır. Bu durumda, Street Fighter X Tekken'in Xbox 360 sürümünde Mega Man ve Pac-Man vardı. Fakat, bizim bu karakterleri Xbox 360 için yayınlama gibi bir niyetimiz hiçbir zaman olmadı."
 
    Bu karakterler PS3'e özel ve en başından beri niyetimiz bu yöndeydi. Bunlar zamanlık içerikler de olmayacak, tamamen PS3'e özel kalacaklar."
 
    Capcom ile Sony'nin arası bir süredir oldukça iyi. Oyunun ana yapımcısı Yoshinori Ono'nun Sony tarafından bizzat çağrılıp bu konu hakkında derinlemesine toplantı yaptıkları biliniyor. Ono, aynı ilgiyi Microsoft'tan göremediğinden yakınmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler