Microsoft, Xbox 720 Söylentilerine Cevap Verdi

07.02.2013 15:09 Tunahan Başol


    Hatırlayacağınız üzere, dün ünlü oyun dergisi Edge, yeni nesil Xbox ile ilgili bildiği herşeyi ortaya dökmüş ve biz de bu bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Microsoft tarafından konsolun tartışma yaratan özellikleri adına üstü kapalı bir cevap geldi.
 
    Oyuncular en çok konsolun sürekli internete bağlı kalması gerekmesini ve ikinci el kullanımının kısıtlanmasını eleştirmişti. Microsoft ise OXM'e bir mail göndererek bu söylentilere cevap vermiş.
 
"Biz her zaman platformumuzun geleceğini düşünüyoruz, ama şu an paylaşacak bir şeyimiz yok."
 
     Bu sözler çoğu oyuncu tarafından, söylentilerdeki sürekli internete bağlılık ve kısıtlanmış ikinci el kullanımının olmadığı şeklinde yorumlanmış. Ama yorum oldukça üstü kapalı olduğu için net bir şey söyleyemeyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler