Monster Hunter 3 PSP'de, Avcılar ve Canavarlar

14.08.2010 15:50 Alkan Adakaner


 
     Bu yılın sonunda Japonya'daçıkması beklenen, gelecek yıl da Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkmasını beklediğimiz Monster Hunter Freedom 3'e ait yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
    Oyunda bulunacak silahlar, canavarlar ve avcılara ait bilgilere baktığımızda oldukça doyurucu bir içeriğe sahip olacağımızı söyleyebiliriz. Şu ana kadar Great Sword, Long Sword, Sword & Shield, Dual Swords, Hammer, Hunting Horn, Lance, Gunlance, Switch Axe, Light Bowgun, Heavy Bowgun, Bow gibi 12 silah açıklandı.
 
    Bu silahlardan Bowgun'ın özelleştirilemeyeceği ve hafif-ağır olmak üzere türlerinin bulunacağı söyleniyor. Monster Hunter 3'te bulunana silahların yeni saldırılarını Freedom 3're görme şansını yakalayacağız.
 
     Oyunun resmi çıkış tarihi ile ilgili bilgiler için hala beklemedeyiz. Özellikle Japonya'da çok popüler olan bu seri Wii'deki Monster Hunter 3 ile birlikte Batı'da da ününü arttırmıştı. Freedom 3'ün de Batı'da ilgi görmesini bekliyoruz. Yeni görüntüler aşağıda.
 
kaynak 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler