Monster Hunter 3rd Demosundan Ayrıntılar

24.09.2010 11:34 Alkan Adakaner


 
     Japonya'da Playstation Portable'ın en çok satan oyunlarından olan Monster Hunter serisinin yeni oyunu MH: 3rd için demo duyuruldu. 13 Ekim'de Playstation Store'dan yayınlanacak olan demo tatmin edici içeriğe sahip olacak.
 
     Monster Hunter 3rd'ün demosunda 2 Quest ve 9 silah bulunacak. 2 Quest de hem tek kişilik hem de çoklu oyuncu olarak oynanabilecek. Oyunu tek kişi oynadığınızda size iki Felynes eşlik edecek. 2 kişi oynadığınızda ise her oyuncu tek bir Felynes'e sahip olacak. Eğer 3 veya 4 kişi oynamak isterseniz Felynes'siz oynayacaksınız.
 
     Capcom oyunun demosundaki başarılarınızı veya eşyalarınızı tam sürüme aktaramayacağınızı söylüyor, o nedenle çok kasmamakta yarar var.
 
    Oyunun demosunu ücretsiz olarak üye olunabilecek Monster Hunter Club'ın üyelerinin bir kod sayesinde indirebileceğini de hatırlatalım. Bakalım demo Batı'ya ne zaman duyurulacak.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler