Monster Hunter Freedom 3'ten Yeni Görüntüler

18.07.2010 15:59 Alkan Adakaner


 
      Nintendo Wii için geliştirilen Monster Hunter 3 özellikle Japonya'da 1 milyon civarında satarak büyük bir başarı yakaladı. Sitemizde de incelemesini bulabileceğiniz oyunun PSP versiyonu da yolda.
 
     Monster Hunter Freedom 3 adıyla PSP'de boy gösterecek oyun Wii versiyonu kadar kaliteli grafiklere sahip olmasa da yeni silahlar, yaratıklar ve Felyne çeşitleriyle gelecek.

     2010 yılı sonundan Japonya'da çıkması beklenen Monster Hunter Freedom 3'ü Avrupa ve Amerika'daki oyuncular 2011 yılında oynama fırsatı yakalayacaklar. Dergi taramalarına aşağıdaki bölümden bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler