Monster Hunter Freemdom 3'teki 4 Azılı Düşmanımız

16.10.2010 12:36 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii'de oldukça başarılı olan Monster Hunter 3 yakında Monster Hunter Freedom 3 adıyla PSP ekranlarına geliyor. Wii versiyonuna ek olarak yeni silahlar, nesneler ve görevler içerecek oyunun özellikle Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Analistlere göre MH: Free dom 3 sadece Japonya'da yaklaşık olarak 5 milyon adet satacak.
 
    PSP'nin online özelliklerini en iyi kullanan oyunlardan birisi olan Monster Hunter'ın yeni macerasında karşımıza çıkacak 4 boss'a ait görüntüler de ortaya çıktı. Oyunun demosunda bulunmayan bu boss'ların her biri oldukça dişli düşmanlar olacak.
 
     Mesela Jinouga şimşek saldırıları yapan kurt-ejder karışımı bir yaratık. Urukususu ise ani hareketleriyle düşmanlarına kolay kolay hamle izni vermeyecek. Aoashira güçlü yapısı ile Ayı benzeri bir yaratık olacakken, Dosufurogyi ise zehirli gaz yayan köpek-ejder karışımı bir düşman.
 
Jinouga (Thunder Wolf Wyvern)
 
 
Urukususu (White Rabbit Beast)
 
 
Aoashira (Blue Bear Beast)
 
 
Dosufurogyi (Poison Dog Dragon)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler