Mount & Blade II: Bannerlord E3 2017 Oynanış Videosu Yayınlandı

12.06.2017 20:30 Gazali Çetinkaya

 
   TaleWorlds Entertainment, PC Gaming Show E3 2017 basın konferansı esnasında Mount & Blade II: Bannerlord için yeni oynanış videoları paylaştı.
 
   TaleWorlds Entertainment,
 
"Gelişmiş savaş yapay zekası ile derin ve sezgisel savaş sistemini gösteren iki yeni videoyu paylaştığımız için son derece heyecanlıyız. Gösterilen iki savaşın da demoları E3 boyunca oynamak için mevcut olacaktır. Mount & Blade II: Bannerlord'un gelişiminde büyük bir kilometre taşı olarak, oyunumuz ofisimiz dışında ilk kez oynanabilir durumda. Umarız tadını çıkarırsınız."
 
   Mount & Blade II: Bannerlord için net çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak oyunun bu yıl içerisinde PC, Xbox One ve PS4 için çıkış yapması bekleniyor.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler