Mulan Ertelendi

27.06.2020 11:34 Özgür Eroğlu

 
1998 yılında ilk kez animasyon filmi olarak çıkan Mulan serisinin, yine aynı isimli live action filmi tekrar ertelendi.
 
Geçtiğimiz günlerde söylentisi çıkan Mulan tekrar ertelendi. Normalde Mart ayında vizyona girmesi planlanan Mulan, salgın sebebiyle Temmuz ayına ertelenmişti. Şimdi ise tekrar ertelendi ve yeni vizyon tarihi 21 Ağustos 202 oldu.
 
Mulan, bu yılın Disney açısından büyük gişe getirebilecek filmlerinden birisi. Bu yüzden sinemalar tamamen normale dönene kadar Mulan'ı sinemalarda göremeyebiliriz. Bu konu hakkındaki en büyük söylenti ise Mulan'ın bu yılı es geçip 2021'de vizyona girmesi yönünde.
 
Filmin yönetmenliğini Niki Caro yapıyor, oyuncu kadrosunda ise Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong ve Jet Li gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler