NES – Nintendo Switch Online Oyunlarına Geri Sarma Özelliği

10.07.2019 09:31 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online oyunlarına Rewind (Geri Sarma) özelliğinin geleceğini duyurdu. Oyuncular ZL + ZR tuşlarına basılı tutarak oyunu geri sarabilecek.

Nintendo ayrıca Wrecking Crew ve Donkey Kong 3'ü Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online Temmuz ayı oyunları olarak duyurdu.

Rewind (Geri Sarma) özelliği ve oyunlar 17 Temmuz'da eklenecek.
 
Nintendo Switch Online abonelerine özel olan bu sistem ile kullanıcılar çeşitli klasik Nintendo Entertainment System oyunlarını oynayabiliyor. Uygulama 20 oyunla çıktı ve kütüphaneye her ay 2-4 oyun ekleniyor. Kullanıcılar online oynama özelliği sayesinde hangi oyun olduğuna bağlı olarak arkadaşlarıyla rekabet edebilir (ya da co-op), ekranını paylaşabilir ve kontrolcü arasında geçiş yapabilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması sayesinde oyun esnasında sesli sohbet de yapılabilir.

Tanıtım videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 14 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 51 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler