Need for Speed Unbound için Risk and Reward Adlı Oynanış Videosu Yayınlandı

19.10.2022 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Criterion Games, Need for Speed Unbound için Risk and Reward adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Fragmanın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: "Zirveye ulaşmak için her zaman risk almalısınız. Her şeyi sıraya koyun, zamanınızı iyi değerlendirin, sokaklarda driftler yapın, polisleri geride bırakın veya rakip yarışçılara karşı bahis oynayın. Vakit nakittir, bu yüzden haftalık elemelere girmek için yeterli parayı kazanmanın en hızlı yolunu bulun ve Lakeshore'un en iyi yarışı The Grand'a katılın." 
 
Zirveye kadar yarışın ve sakın tökezlemeyin. Polisleri kurnazca yenin ve en büyük sokak yarışı olan The Grand için haftalık elemelere katılın. Hassas modifiyeli, özel arabalarla garajınızı doldurarak kendi tarzınızla sokakları aydınlatın. 
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1846380/Need_for_Speed_Unbound/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 12 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler