"Netflix Filmleri Sinemalarda Vizyona Girecek Kadar Yeterli Değil"

09.10.2020 16:49 Özgür Eroğlu

 
Özellikle bu yıl Netflix'in ne kadar ön plana çıkan bir platform ve marka olduğunu gördük. Son birkaç yıldır da eleştirmenler tarafından oldukça sevilen özel yapımlar yayınladılar. Ancak buna rağmen Vue International başkanı Tim Richards, biraz daha farklı düşünüyor.
 
Geçtiğimiz günlerde konuşan Vue International başkanı Tim Richards, Netflix filmlerinin sinemalarda vizyona girebilecek kadar yeterli olmadığını söyledi. Ardından çok fazla tepki çekince, bazı filmlerin yeterli olduğunu söyleyerek söylemini düzeltti.
 
Yıl içerisinde birçok özel Netflix yapımı dizi veya film yayınlanıyor. Genel itibarıyla bakıldığında ilk döneme göre kalitesinin düştüğünü söyleyebiliriz. Fakat yine de her yıl birden fazla başarılı yapım yayınlanıyor. Tim Richards'ın ilk söylemi biraz abartı olmuş gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek! 4 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler