Netflix'in Bazı Film ve Dizileri Ücretsiz Oldu

01.09.2020 14:50 Özgür Eroğlu

 
Özellikle evlere kapandığımız şu zamanlarda ekstra değerli olan Netflix, bazı içeriklerini ücretsiz yaptı.
 
Bildiğiniz gibi Netflix aylık abonelik sistemi le çalışıyor. Belirli bir ücret karşılığında Netflix'in kütüphanesindeki yapımları, abone olduğunuz süre boyunca izleyebiliyorsunuz. Şimdi ise Netflix yeni bir uygulamaya geçti.
 
Bundan sonra Netflix'in seçtiği bazı film ve diziler ücretsiz olarak izlenebilecek. Hatta üye olmanıza bile gerek yok. Şu an için ücretsiz olarak izlenebilen yapımlar şöyle Strangers Things, Elite, The Boss Baby, When The See Us, Love is Blind, Our Planet, Bird Box, Grace and Frankie, Murder Mystery ve Two Popes. 
 
Buraya tıklayarak ücretsiz izleyebildiğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. Yapımlar arasında Netflix'te bulunan en popüler ve en başarılı yapımlar da yer alıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 39 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler