Nintendo "3DS" Resmi İsim Değil Dememiş Miydi?

18.05.2010 10:35 Alkan Adakaner


 
     Nintendo'nun isim değişikliklerine gittiğini daha önce de gördük. Dolphin, Revolution gibi isimler sizin için birşey ifade ediyor mu bilmem, ama Nintendo'nun isim değişikliklerine örnek olabilirler.
 
     Nintendo, 3DS ismini açıkladıktan bir süre sonra cihazın resmi adının henüz kesinleşmediğini açıklamıştı. Hala en çok satan oyun cihazı konumundaki DS'nin önüne sadece bir 3 rakamı geliştirilerek oluşturulan 3DS adı bize de konsolun gerçek ismi olamaz gibi geliyordu, fakat gelişmeler o yönde değil.
 
    Firmanın DS Sound, DS Name Card, DS Magazine, DSMovie, DSCamera, DSCinema'nın yanı sıra 3DSWare ve 3DSPlay'in patentini alması kafaları karıştırdı. 3DSWare adının yine DSiWare'den yola çıklarak konulduğu görülüyor. Acaba cihazın gerçek adı 3DS olabilir mi?
 
    E3 fuarında konsolun gerçek adının kesinleşeceğini umuyoruz. Bir gözlüğe ihtiyaç duymadan 3 boyut teknolojisini bize sunacağı söylenen bu cihaz ile birlikte Nintendo'nun oyun dünyasında büyük bir adım atması bekleniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler