Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak

16.04.2024 17:27 Mehmet Tandoğan

 
 
El konsolları ile beraber ön plana çıkan ve aynı zamanda konsol özel oyunlarıyla kullanıcıları çeken Nintendo, Gamescom 2024 etkinliğine katılmayacağını bildirdi. Alman yayın organı Games Wirtschaft'a yapılan açıklamada şirketin bir sözcüsü, bu yazki etkinlikte katılımcı olmayacaklarını belirtti.
 
Nintendo bu yıl Gamescom'u es geçecek
 
 
 
Gamescom 2024 organizatörleri, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşmesi planlanan fuarın katılımcı listesini henüz açıklamadı. Bildiğiniz üzere Nintendo geçen yılki Gamescom'a katılımcı olarak dahil oldu. VGC kaynaklarına göre şirket, etkinliği kapalı kapılar ardında Switch 2'nin teknoloji demolarını göstermek için de kullandı.
 
Şubat ayında Nintendo'nun yeni nesil konsolunun çıkışının 2024'ten 2025'in başlarına kadar ertelediği bildirildi. Bir yayın kaynağı, cihazın daha güçlü birinci taraf yazılım hazırlayabilmek amacıyla ertelemenin yapıldığını öne sürerken, diğerleri bu hamlenin potansiyel donanım tedarik sorunlarından kaçınmak için yapıldığını iddia etti.
 
Öte yandan Nintendo, 3DS ve Wii U için mevcut olan eShop hizmetlerine Mart 2023 tarihinde son verdi. Şimdi ise çevrimiçi özelliklerin bu cihazlarda olmadığını aktarabiliriz. Bu cihazlardaki oyunlar artık yalnızca çevrimdışı olarak oynanabiliyor. Diğer taraftan Pokémon Bank ve Poké Transporter oyunlarının sunucuları hala açık durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 22 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler