Nintendo Oyunlarının Avrupa Çıkışları Belli Oldu

25.02.2010 13:46 Ersin Kılıç

 
     Dün yapılan Nintendo Summit 2010 töreninde firmanın bir çok hit oyunu hakkında yeni bilgiler ve çıkış tarihlerini aldık. Peki Amerika çıkış tarihleri verilen oyunlar Avrupa'ya ne zaman gelecek?
 
     Yapılan törende çıkış tarihleri şöyle verilmişti. Nintendo'nun bugün yaptığı açıklamayla ise bazı hit oyunların Avrupa çıkış tarihleri'de belli oldu.
 
     Açıklamaya göre 23 Mayısta Kuzey Amerika'da çıkacak olan Super Mario Galaxy'nin Avrupa çıkış tarihi ise 11 Haziran olacak.
 
     Avrupalı oyuncuları fazla bekletmeyen Super Mario Galaxy 2'nin aksine Metroid Other M için ise biraz beklememiz gerekecek. 27 Haziranda Kuzey Amerika'da çıkacak olan Other M'in Avrupa kesin çıkış tarihi şu an için belli değil. Oyunun Avrupa'ya 3.çeyrekte geleceği açıklandı.
 
     Monster Hunter Tri, 23 Nisanda gözükecekken Sin and Punishment ise 27 Mayısta Avrupadaki raflara gelecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler