Nintendo'nun Yeni Konferansı 13 Eylül'de mi?

Gamescom'u es geçen Nintendo'nun harekete geçmesi gerekiyor.
23.08.2011 13:51 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Gamescom fuarında adını çok nadir duyduğumuz Nintendo, bu yıl özel bir lansman düzenleyecek mi?
 
     Hatırlarsanız Nintendo geçtiğimiz yıllarda özel lansmanlar gerçekleştirmişti. Hatta geçtiğimiz yıl Eylül ayı sonunda gerçekleşen bu özel lansmanda Nintendo 3DS hakkında yeni bilgiler, konsolun fiyatı ve çıkış tarihini de açıklamıştı. Nintendo'nun bu yılda benzer bir lansman ile yapımlarını sergileyeceği belirtiliyor.
 
     Her ne kadar firmadan henüz böyle bir açıklama gelmese de lansmanın yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta lansman için 13 Eylül tarihi de verilmiş. Lansman konusu olarak ise Nintendo'nun Wii U değil, 3DS'e yoğunlaşacağı gelen bilgiler arasında. hatta 3DS için ikinci bir analog stick olabileceği dedikoduları yayılmıştı.
 
     Yeni bir oyun duyurusu mu yoksa Nintendo 3DS'e analog stick mi? Konu ile ilgili Nintendo'dan bir açıklama bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler