Oblivion, CryEngine'le Nasıl Görünür (Video)

28.12.2013 09:43 Alkan Adakaner


Güncelleme: Haberde yer alan videonun CryEngine ile değil, mevcut olan Oblivion Graphics Extender moduyla çekildiği ortaya çıktı. Mod hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 
      Masalsı bir atmosfere sahip The Elder Scrolls IV: Oblivion'u unutmak mümkün değil. Oyun her ne kadar 8 yıl önce piyasaya çıkmış olsa da hala o masalsı atmosferi hissetmek mümkün. Peki bu atmosfer farklı bir oyun motoruyla nasıl görünürdü.
 
      Normalde Gamebryo adlı oyun motoruyla geliştirilen oyun The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı günümüzün en güçlü oyun motorlarından CryEngine'e uyarlayan mod yapımcıları aşağıdaki videoda gördüğünüz sonuca ulaşmışlar.

     Açıkçası ışıklandırmaların fazla göze battığını ve abartıldığını düşünüyoruz. Buna karşın çevrenin ve karakterimizin daha hoş göründüğünü söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler