Okami HD, Undertale, Little Nightmares ve South Park: The Fractured But Whole Switch'e Geliyor

09.03.2018 02:42 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo Direct yayını esnasında Okami HD, Undertale, Little Nightmares: Complete Edition ve South Park: The Fractured But Whole'un Switch'e geleceği duyuruldu.

   Oyunların tanıtım yazıları ve Switch versiyonu çıkış tarihleri şu şekilde:
 

   Okami HD (Yaz 2018)

Ünlü Sumi-e tarzında mürekkep resimlerle süslenen bu başyapıtı, nefes kesen yüksek çözünürlükle oyna. Nippon dünyasını harabeye çeviren sekiz başlı iblis yaratık Orochi’yi yenme görevini üstlenen efsanevi beyaz kurt vücudundaki Japon güneş tanrıçası Amaterasu olarak oyna.
 
   Undertale (TBA)

Rol yapma oyunu, canavarlar ve insanların yaşadığı bir dünyada geçmektedir. İnsanlar ve canavarlar arasında bir savaş meydana gelmiş, canavarlar bu savaşı kaybedip bir dağın içine hapsedilmiştir. İnsan olan karakterimiz ise bu dağın içine düşer ve olaylar gelişir. Karakterimiz dağdan kurtulmak için herkesi öldürebilir ya da tatlı dille işini halledebilir.
 
   Little Nightmares: Complete Edition (18 Mayıs)

Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır... Yolculuğunda ilerledikçe, seni kaçış yolunu bulmak zorunda olduğun bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfet. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içindeki çocuğu uyandır ve çıkış yolunu bul!
 
   South Park: The Fractured But Whole (24 Nisan)

South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 57 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler