Orijinal Resident Evil 4 Yandan Görünümlü Bir Yapıya Sahip Olsaydı Nasıl Olurdu? İşte Video

01.08.2023 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'DooMero', orijinal Resident Evil 4'ün 2 boyutlu ve yandan görünümlü bir sürümünü geliştirdi. Bu kapsamda iki farklı video yayınladı ve oyun gerçekten de bu şekliyle farklı bir deneyimi hissettiriyor.
 
Konsept bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Bu sürümü oluşturmak için mod geliştiricisi DooMero, resmi Doom kaynak kodu için geliştirilmiş bir bağlantı noktası olan GZDoom'u kullandı. İlgi çekici bir çalışmanın karşımıza çıktığı bu sürümde herhangi Işın İzleme efekti veya HD bir yükseltme bulunmuyor. Bu proje tam olarak Resident Evil 4'ün Game Boy Advance sürümü gibi görünüyor.
 
Ortaya çıkan bu çalışma şu anda ne yazık ki indirilemiyor ve oynanamıyor. Bu projenin ne zaman sunulacağı da bilinmiyor. Dolayısıyla bunu konsept bir içerik olarak görebiliriz. Ancak forum içeriğinde DooMero bir gün bu demoyu oyuncularla paylaşmayı istediğini belirtiyor.
 
İşte videolar
 
- İlk video 
 
 
 
- İkinci video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 7 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler