Outlast 2'den İlk Ekran Görüntüsü Geldi!

06.01.2016 23:09 Ömür Gencer


      İlk oyunuyla büyük bir oyuncu kitlesini kendine çekmeyi başaran Outlast bildiğiniz gibi ikinci oyunuyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan bir videodan başka hakkında çok da bilgimizin olmadığı yapım için geliştirici ekip bir ekran görüntüsü paylaştı.
 
      Yayınlanan görselde birinin dikenli telle sarılmış kazma ve balta karışmı bir silahla bir eve doğru gittiğini görüyoruz. Outlast 2'nin karanlık atmosferinin habercisi olan bu görsel ilk oyunun hayranlarını heyecanlandıracaktır.
 
      Görselle birlikte geliştirici firma Red Barrels'ın başkanı Philippe Morin'den oyun hakkında bir açıklama yapıldı. Morin şu sözlere yer verdi: "Ne yayınlayacağımız ve ne zaman yayınlayacağımız tüm kontrolü bizde. İlk Outlast'te paramız bitmeden oyunu yayınlamak için acele etmiştik. İlk oyunu 3,5 milyondan fazla oyuncu oynadığı için artık isteklerimiz doğrultusunda karar alabilecek pozisyondayız."
 
       Bahsettiğimiz ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yapım hakkındaki beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler