Overkill's The Walking Dead Dördüncü Oynanabilir Karakter Heather Fragmanı

08.06.2018 01:46 Gazali Çetinkaya

 
 
   Aidan, Maya ve Grant fragmanlarından sonra Starbreeze bu kez Overkill’s The Walking Dead'in dördüncü oynanabilir karakteri Heather için bir fragman yayınladı.
 

OVERKILL's The Walking Dead, ölülerin yanı sıra yaşayanlarla savaştığınız dört oyunculu co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunudur. Walking Dead Evreni'nde geçen oyunda siz ve grubunuz kıyamet sonra Washington D.C. şehrinde hayatta kalmaya çalışacaksınız.
 
Aidan, Heather, Maya ve Grant sağlam bir ekip oluşturur. Her karakterin kendi yetenek ağacı, takım rolü, oyun stili ve arka plan hikayesi bulunmaktadır. Artık hepsinin ortak bir amacı var ve bu amaçta hayatta kalmak ve ekip çalışması çok büyük bir önem taşıyor.
 
Aksiyonu dolu dolu yaşayacaksınız: Düşmanlarınızı dikkatlice yakından saldırılarla yenin veya tabancaları çıkarın. Hiçbir şey kesin değil, doğaçlama yapabilmelisiniz. Aylak sürüsü her yerde karşınıza çıkabileceğinden adımlarınıza dikkat edin.

 
   Overkill’s The Walking Dead 2018 Sonbaharda PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler