Overkill’s The Walking Dead için Yeni Görseller Yayınlandı

10.05.2017 20:33 Gazali Çetinkaya

   Bugün gerçekleşen Starbreeze canlı yayın etkinliği esnasında, Overkill’s The Walking Dead için yeni görseller yayınlandı.
 
 
 
   Yayınlanan bu beş adet görselde karakter tasarımı ve oyunun atmosferine odaklanan konsept tasarımlar yer alıyor. 
 
 
   The Walking Dead evrenini temel alan ve yeni karakterler ile yeni bir hikaye sunacak FPS co-op oyunu Overkill’s The Walking Dead'de oyuncular zombilerin yanı sıra diğer hayatta kalan kişiler ile de savaşmak zorunda kalacak. 
 
 
   Starbreeze ve Skybound Entertainment geçtiğimiz günlerde Overkill’s The Walking Dead'in 2018'in ikinci yarısına ertelendiğini duyurmuştu. Starbreeze CEO'su Bo Andersson Klint'in açıklamasına göre bu erteleme, oyunun tam potansiyeline ulaşmasına izin verecek ve oyunun orijinal görüntüsünü bir adım ileriye taşıyacak.
 
   Overkill’s The Walking Dead PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler