Overwatch 2'nin PvP Betası Twitch'te 1,5 Milyondan Fazla İzleyiciye Ulaştı

30.04.2022 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, bu hafta Overwatch'ın 2. oyunu için kapalı bir PvP betasını başlattı. Bu beta, canlı yayın platformu Twitch'e büyük ilgi gördü. Overwatch 2, Twitch'te 1.5 milyondan fazla eş zamanlı izleyici sayısına ulaştı.
 
Overwatch 2'yi merak eden kullanıcı sayısı bir hayli yüksek görünüyor. Bu rakam, Twitch platformundaki Overwatch serisi için yeni  bir rekor.
 
Blizzard tarafından atılan bir Twitter gönderisinde bu durum için şunlar belirtildi: "Twitch'te Overwatch serisi için 1.5 milyon ile şimdiye kadarki en yüksek izleyici sayısına ulaştık. Bu betaya erişmenin bir yolunun Twitch drop'ları olduğunu unutmayın. Kapalı beta, 17 Mayıs'a kadar dört yeni haritayı oyunculara sunuyor: New Queen Street, Colosseo, Circuit Royal ve Midtown. Ayrıca oynanabilecek sekiz eski harita da bulunuyor."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler