Oyuncular Skyrim'i Ortalama 80 Saat Oynuyor

Siz hala Ejder avına çıkmadınız mı?
18.04.2012 08:59 Alkan Adakaner


     Günümüzde artık 5-6 saat süren oyunlara iyice alışmaya başladık. Oyun fiyatlarının ucuz olmadığını düşünürsek aslında bu durum hiç de iyi değil. Neyse ki bazı oyun türlerinde hala çok uzun süren oyunlara rastlıyoruz.
 
      Bethesda'nın Halkla İlişkiler Bölümü başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Pete Hines'ın açıklamasına göre oyuncular The Elder Scrolls V: Skyrim'i ortalama 80 saat oynuyorlarmış. Oyuncuların %30'u ise Skyrim'i 100 saatten fazla oynamışlar.
 
      Skyrim topraklarının devasa büyüklüğünü ve oyundaki çok sayıda yan görevi de göz önüne alırsak 80 saat kimseye çok fazla gelmeyecektir. Sanırım burada önemli olan Skyrim'in verdiğimiz parayı sonuna kadar hak etmesi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler