PC Oyuncuları Bethesda'ya Kızgın

PC oyuncuları Skyrim'in DLC'lerini gecikme nedeniyle indirimli olarak almak istiyorlar
19.01.2013 10:47 Alkan Adakaner


      The Elder Scrolls V: Skyrim'in indirilebilir içerikleri Microsoft ile yapılan anlaşma gereğince ilk olarak Xbox 360 için yayınlanıyor. PC ve Playstation 3 sahipleri ise bir süre daha beklemek zorunda kalıyorlar. Özellikle Playstation 3 sahipleri teknik sorunlar nedeniyle daha uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar.
 
      Bethesda sonunda PS3 sürümündeki sorunları çözdü ve Skyrim'in indirilebilir içerikleri Dragonborn, Hearthfire ve Dawnguard adlı içerikleri 5 Şubat'ta PSN'de yayınlayacağını açıkladı. Ayrıca gecikme nedeniyle ilk hafta %50 indirim de yapılacakmış.

     PC kullanıcıları ise indirilebilir içeriklerin PC'ye de geç gelmesine rağmen kendileri için indirim yapılmamasına kızgın. Bazı kullanıcılar Pete Hines'a "bizim için herhangi bir indirim yapılacak mı, yoksa biz ikinci sınıf oyuncu muyuz?" gibi sorularla tepkilerini gösterdiler. 

      Pete Hines ise The Elder Scrolls V: Skyrim'in kısa bir süre önce Steam'de indirimli olarak satıldığını söylemesine rağmen, bu indirimin PC oyuncularının sorduğu soruyla ilgisi olmadığı soru soranların ortak görüşüydü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 35 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler