PC'deki Yeni Skyrim Modu Oyuna Online Co-Op Desteği Getiriyor

22.06.2015 20:46 Samet Konuksal


    Çıkış senesinden bu yana PC'de mod yapımcıları tarafından yoğun olarak desteklenen The Elder Scrolls V: Skyrim için akıllarda olan online destekli Skyrim fikri artık çok da uzakta değil. Reddit kullanıcısı Siegfre, Skyrim'e online co-op desteği getiren modu için yardım almak istiyor.
 
    Modun geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan Siegfre'in belirttiklerine göre Tamriel Online projesinde herhangi bir arkadaşınızla aynı dünyada buluşabilseniz de, yapabileceğiniz şeyler epey kısıtlı. Modun bu halinde Skyrim'i Skyrim yapan NPC'ler, görevler ve dövüş mekanikleri gibi şeyler çalışmıyor. Dolayısıyla arkadaşlarınızla görev peşinde koşma ve ejderha avına çıkma gibi şeyler şimdilik gerçekleşecek gibi değil.
 
    Eğer Tamriel Online'ın test sürecine katılmak isterseniz Reddit başlığına buradan ulaşabilirsiniz. Daha fazlası için beklemedeyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler