PS3'e Özel Under Siege'in Giriş Videosu

19.11.2010 12:31 Alkan Adakaner


 
    Konsollarda strateji oyunlarına fazla alışkın değiliz. Özellikle konsola özel strateji oyunlarına çok nadir rastlıyoruz. Seed Studios'un Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği Under Siege de nadir oyunlar arasındaki yerini alıyor.
 
    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Under Siege gelecek ay piyasaya çıkacak ve 4 kişilik online desteğinin yanı sıra offline, bölünmüş ekran maçlara da sahne olacak. Oyunda Deathmatch, Capture Point, Capture Treasure ve Survival gibi modlar bulunacak.
 
    Playstation Move desteğine de sahip olacak oyunun tamamen sinematiklerden oluşan başarılı giriş videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Under Siege Platformlar: PS3 Geliştirici: Seed Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler