PSM3: God of War 4'te Online Co-op Mod Olacak

Artık düşmanlarımızla tek başımıza savaşmayacak mıyız?
28.12.2011 10:32 Alkan Adakaner

      God of War 4'ün hazırlandığı 2011 yılının ortasından beri konuşuluyor. Sony'nin Santa Monica Stüdyoları da şu ana kadar bu oyunun varlığını inkar etmedi. Oyun dünyası yeni God of War oyununun hazırlandığı konusunda neredeyse kesin gözüyle bakıyor.
 
      PSM3 adlı dergi daha çok önemli duyurular ile adından söz ettirmişti. Bu dergide yer alan haberlere göre geliştirici stüdyoya yakın kaynaklar God of War 4'te online co-op'un olacağını söylüyor. Oyunun co-op modunda Kratos ve kardeşi Deimos diğer dünyadan (ölümden sonraki yaşam) kurtulmaya çalışacaklarmış.
 
       Daha önce bazı perakendecilerin de listelerine aldığı God of War 4'ün Playstation 3'ün son büyük bombalarından olması bekleniyor. Günümüzde online desteği olmayan oyunların az sattığını düşünürsek God of War 4'te böyle bir modun olması hiç şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 16 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler