Pachter: Skyrim ve Saints Row: The 3rd Ertelenecek

Eğer önümüze çok daha sorunsuz bir oyun çıkacaksa ertelenmesinde sakınca yok görünüyor.
27.06.2011 13:54 Levent Polater

 
    Oyun endüstrisinin nabzını tutan Wedbush analizcisi Michael Pachter'dan yeni tahminler geldi. Kasım ayına göz kırpan Elder Scrolls V: Skyrim ve Saints Row: The Third'ün erteleneceğini düşünen Pachter CVG'nin sorularına yanıt verdi.
 
    Skyrim ve Saint's Row ertelenecek derken Pachter, bunun sebebini şöyle açıkladı:

    "Bethesda oyunu hazır olunca çıkaracak, Şubat'a ertelenmesinde sakınca yok, THQ'nun ise Saint's Row'u tatil sezonuna yetiştirmek istemesi doğal, ancak Homefront incelemelerinden sonra oyunu düzeltmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyabilirler."
 
    Saint's Row'un ertelenmesinin %10 ihtimal olduğunu belirten Pachter, bakalım ön görüsünün arkasında duracak mı?
 
    Kasım ayı hardcore oyuncuların cebini yakacağa benziyor.  Uncharted 3, Assassin's Creed: Revelations, Halo Combat Evolved: Anniversary ve daha bir çok hit oyun bu aya göz kırpıyor. Para biriktirmeye şimdiden başlayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler