Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden'ın Konsol ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı

08.10.2022 20:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Persona 3 Portable, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek. Persona 4 Golden ise Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Her iki oyun 19 Ocak 2023'te oyuncularla buluşacak. Bunun yanı sıra her iki oyun da Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak.
 
Persona 4 Golden: Genel Metacritic puanı 93 ve çok sayıda ödülle hayranlar tarafından sevilen Persona 4 Golden, şimdiye kadar yapılmış en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, büyüleyici bir hikaye anlatımını ve mükemmel Persona oynanışını sunuyor.

Persona 3 Portable: PlayStation Portable için piyasaya sürüldü. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation Store üzerinden PlayStation Vita / PlayStation TV'de oynanabiliyor. Persona 3 Portable ayrıca gelişmiş grafikleri oyunculara sunuyor.
 
ATLUS ayrıca Persona 5 Royal dahil olmak üzere yeniden düzenlenmiş üç Persona oyununun yeni görsellerini yayınladı.
 
 
 
Persona 5 Royal, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak. Şu anda PlayStation 4 için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler