Pete Hines, Skyrim Remastered'in Konsollardaki Fiyat Politikasına Bir Kez Daha Cevap Verdi

18.07.2016 10:52 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda'nın E3 sunumu esnasında duyurulan The Elder Scrolls Skyrim: Special Edition bildiğiniz üzere PC'de tüm DLC veya Legendary Edition sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak. Konsollardaki oyuncuların ise bu remastered sürüme 60 dolar ödemesi gerekiyor.
 
   E3 sonrası sosyal medya üzerinden Skyrim Remastered'in konsol oyuncularına neden ücretsiz olmadığını açıklamaya çalışan Pete Hines, yine twitter'dan gelen bu tarzdaki bir soruyu yanıtladı.
 
   Bir kullanıcının bu fiyat değerinin cilalanmış grafik için mi olduğunu sorup "Kalsın, teşekkürler." demesi üzerine Pete Hines, oyun tam sürüm ile birlikte tüm DLC'ler, mod desteği ve geliştirilmiş grafikler ile PS4 ve XONE üzerinde çalışacak diye belirtti. Eğer istemiyorsanız satın almayın diye de ekledi.
 
   Pete Hines son olarak oyunda İspanyolca bulunacak mı sorusuna ise orijinal oyundaki dillerin remastered sürümde de aynen yer alacağını belirtti. 
 
 
   The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler