Pete Hines, Skyrim Remastered'ın Neden Konsol Oyuncularına Ücretsiz Olmadığını Açıkladı

21.06.2016 07:57 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda'nın E3 sunumu esnasında duyurduğu The Elder Scrolls V:  Skyrim Special Edition bildiğiniz üzere PC'de tüm dlc veya Legendary Edition sahiplerine ücretsiz sunulacak.
 
   Ne yazık ki oyuncular konsolda (PS3,X360) bunlara sahip olsalar dahi oyuna 60 dolar ödemek zorunda. Bethesda'dan Pete Hines'da gelen sorular üzerinden bu durumun sebebini anlatmaya çalıştı.
 

    Serpent Monkey adlı kullanıcının sert bir tavırla sorduğu PC'de olduğu gibi bize de ücretsiz verecek misiniz sorusuna Pete Hines "Biz oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'da ulaşılabilir yapıyoruz. Oyun PC üzerinde yüksek çözünürlük ve doku kalitesi ile zaten var." şeklinde cevap verdi.
 

   Serpent Monkey buna karşılık oyunu önceden alanların tekrar neden tam fiyat ödemesi gerektiğini sordu. Pete Hines ise "Çünkü yeni bir platforma çıkış yapacak. Tıpkı diğer remastered oyunlarda olduğu gibi."  diye cevap verdi. Serpent Monkey'nin pes etmeye niyeti yoktu Dishonored'ın fiyat örneğini veren takipçiye cevap olarak Pete Hines "Şimdi neden ücretsiz olmadığının tartışması bitti fiyatının değerine geldik öyle mi?"  dedi ve son olarak bir başka tweet'inde her oyunun farklı olduğunu da belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler