PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı Persona 5

31.01.2018 19:59 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation Store üzerinde bu haftanın fırsatı Persona 5 oldu.

   8 Şubat tarihine kadar devam edecek kampanya boyunca, Persona 5'in standart sürümü 89,00 TL, ultimate sürümü ise 119,00 TL ile satılacak. İndirimin bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

   Oyunun tanıtım yazısı: "Sosyal mühendisliğe özenen çok sıradan bir grubun sıra dışı hayatlarına adım atın ve etrafınızdaki dünyayı yeniden şekillendirmek için ‘Persona’nın öteki dünyaya ait özelliklerini kullanın. Gündüzleri sıradan bir Tokyo öğrencisinin hayatını yaşayın, geceleri ise maskenizi takın ve “Fantom Hırsızları” olarak bilinen bir kanunsuzlar çetesine katılın. Bilinçaltının gizemli dünyası ‘Palace’ta eşsiz doğaüstü güçleri kullanarak kendinizi savunun ve uyanık dünyanın kalplerinden ve zihinlerinden hastalığı söküp atmak için ‘Shadows’ ile savaşın.Ödüllü Persona oyun serisinin devamı olan Persona 5 , sosyal sim büyüsüyle hızlı savaş felsefesini ve derin RYO öğelerini birleştiriyor. Kötülüğün üstesinden gelmek ve unutulmuş zindanları keşfetmek kadar romantik ilişkileri ve yarı zamanlı işleri dengede tutmak da hayati önem taşıyacak. Fantom Hırsızlarına katılmaya hazır mısınız?"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 10 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 12 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler