Project Fiona'da En Yüksek Ayarlarla Skyrim

13.01.2012 00:29 Samet Konuksal


     Razer'in CES fuarında duyurduğu Project Fiona, oyuncuların fuardaki göz bebeği haline gelmiş durumda. Her geçen saat fuarda tableti deneyenlerden yorumlar ve videolar internete gelmekte. İşte biri daha...
 
     Project Fiona'yı CES'de deneyen Destructoid sitesi, Razer'in oyuncu tabletinden videolar ve yeni detaylar yayınladı. Videoların birinde Project Fiona ile birlikte 2011'in en iyi oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim oynanıyor.
 
      Grafik ayarları en yüksek seviyeye alınan Skyrim, 1280x800 çözünürlükte en düşük 50 FPS'lik bir performans sergilemiş. Ayrıca yayınlanan görüntülere baktığımızda bazı oyunların şimdiden Project Fiona'ya özel kontrol ayarlama ekranlarının bulunduğunu görüyoruz. İleride gelebilecek bir Valve & Razer / Steam & Project Fiona anlaşmasıyla birlikte her iki firmanın da cebini dolduracağı aşikar.
 
     Project Fiona'yı yerinde deneyen ekip, gerçekten de projenin PC oyunculuğuna yeni bir soluk getireceğine inanıyor. Fiyatının $1.000'den düşük tutulacak olması da Project Fiona'yı cazip kılan başka nedenlerden.
 
      Skyrim'den kontrol ayarlama ekranına ve oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Fiona Platformlar: PC Geliştirici: Razer Dağıtıcısı: Razer Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 30 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler