RDR 2 ve Resident Evil 4'te Joel Miller olarak oynayabileceğiniz modlar yayınlandı

10.04.2023 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricileri 'DMCS1917' ve 'Darknessvaltier', Red Dead Redemption 2 ve Resident Evil 4 Remake için The Last of Us'ta yer alan Joel Miller karakterini oyunlara dahil eden yeni bir mod yayınladı. Bu modlar sayesinde iki oyunda da Joel olarak oynayabiliyor ve maceranızı o şekilde tamamlayabiliyorsunuz.
 
İki mod da ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor
 
 
 
Tahmin edileceği üzere yayınlanan bu iki mod sayesinde Joel karakter modellemesi Arthur ve Leon'un yerini alıyor. RE4'ün remake sürümü sayesinde tam yüz animasyonları da bu karaktere oturuyor. Dolayısıyla karakterin hayranları bu modları dilediği gibi yükleyebilir. Modlara erişmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
 
- RDR 2 Joel modu
- Resident evil 4 remake Joel modu
 
Diğer taraftan Resident evil 4 remake Joel modu için oynanış videosu yayınlanmış durumda. Bu modun oyunda nasıl göründüğüne aşağıdan bakabilirsiniz.
 
Resident Evil 4 remake Joel Miller modu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler