RE: Revival Selection Sonbahar'da Batı'ya Gelecek

Normal sürüm bu kadar kötü mü görünüyordu?
24.03.2011 19:04 Alkan Adakaner


     Capcom'un Japonya'da Resident Evil: Revival Selection adıyla satılacak oyununun Batı'da Playstation Network ve Xbox Live'dan indirilebilir olarak alınabileceği açıklandı. Aslında bu paketteki Resident Evil 4 ve Resident Evil: Code Veronica bu servislerde ayrı ayrı satılacak.
 
     Capcom'un açıklamasına göre bu iki oyunda Batı'da Sonbahar aylarında satışa çıkacak. HD sürümler için bu kadar beklediğimize göre umarızm Capcom bazı sürprizler yapar.
 
      Aşağıda Resident Evil 4'ün HD sürümü ile normal sürümünün karşılaştırma görüntülerini bulabilirsiniz. Sanki normal sürümlerin grafikleri bu kadar kötü değildi, yoksa Capcom oyununun HD sürümü satsın diye, eski sürümün görüntülerinde oynama mı yaptı?

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 26 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler