Razer Blade Dizüstü Bilgisayarı Avrupa'da

30.11.2015 15:50 Tunahan Safdır

 
     Razer, Dreamhack 2015’de yaptığı bir duyuruyla, oyun sistemlerinin satışına Avrupa’da da başlayacağını duyurdu. Böylece Razer’ın klavye, fare, kulaklık gibi ekipmanları ve Nabu, OSVR gibi giyilebilir teknoloji cihazları Avrupa’daki oyuncu kitlesine de ulaşmış olacak. Razer sistemlerinin Avrupa satışı 10 Aralık’ta Razer’ın online mağazası Razerzone’da başlayacak.

     10 Aralık’ta Razer’ın Avrupa satışına çıkan ilk sistem ürünü 14-inch Razer Blade laptop olacak. Yeni 256 GB ve 512 GB QHD+ Razer Blade ile 256 GB full-HD Razer Blade seçenekleri oyuncular için Aralık’ta çıkacak.

     Razer’ın CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang tan, Razer Blade’in Avrupa çıkarması için şunları söylüyor: “Razer Blade’i üç yıl önce piyasaya ilk sürüşümüzden beri, Avrupa’daki dünyanın en ince, en güçlü ve en kolay taşınabilir dizüstü oyun bilgisayarına olan talebi izliyorduk. Bu üç yıl içinde Razer Blade’i oyuncu ve diğer kullanıcılardan gelen taleplerle daha da geliştirdik. Razer’ın yüksek performanslı oyun sistemleri en sonunda 2016’da Avrupa’ya açılmak için hazır. Hem de, oyuncuların istediği, ihtiyaç duyduğu ve hak ettiği üstün özellikler ve ürün desteği ile birlikte.

     Razer’ın Avrupa bölgesi Genel Müdürü Marco Chillon ise “Blade’in Avrupa satışlarını, etkileyici bir oyun merkezi olan Kuzey Avrupa ülkelerinde başlattığımız için çok heyecanlıyız. Şu anda, Avrupa’nın geri kalanındaki oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak olan klavye dizilimlerini en kısa sürede üretip piyasaya çıkarmak için hızla çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl hedeflerden biri en iyi dağıtımcı ve mağazalarla çalışıyor olmak. Razer Blade dizüstü bilgisayarlarının en yeni jenerasyonunu, yerelleştirilmiş güç adaptörü ve kullanıcıların kullandıkları OS diline Uygun özellikler gibi pek çok bonusla birlikte herkesin kolay erişimine açmak istiyoruz.” dedi.
 
     Razer Blade hakkında daha fazla bilgiye buradan, Razer Blade tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 44 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler