Relic Games'den Ocak Ayında Bir Duyuru Gelecek

23.12.2011 22:36 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde Company of Heroes 2 hakkında söylentilerini okuduğumuz Relic Games'e yeni yıl, yeni bir duyuruyu getirecek. Ancak görünüşe göre bu duyuru yeni bir oyun hakkında değil.
 
     Warhammer 40K: Space Marine'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Relic, oyun adına Ocak ayında bir duyuru gerçekleştirecek. Yayınlanan yazıyla birlikte yukarıdaki resmi de ekleyen Relic'in bu duyurusunun Dreadnought'lar hakkında olduğunu az çok anlayabiliyoruz.
 
      Firma Dreadnought'ları oyuna nasıl oturtacak bilemiyoruz fakat kendileriyle Orc'ları parçalamak oldukça zevkli olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler